-
گفت و گو با رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرکرد
- دستورالعمل بروزرسانی پورتال
- انتشار راهبرد مشارکت در تارنما
- بیانیه حریم خصوصی
- بیانیه سطح توافق خدمات
-
گفت وگو با پدری که بر سر پیکر فرزند شهیدش ندای مرگ بر آمریکا سر داد
- ماجرای دعای عرفه خواندن با شلوارک
-
گفتگو با حافظ قرآنی که جوان ترین دانشجوی دکتری دانشگاه تهران شد؛
-
گفتوگو با راوی کتاب وقتی مهتاب گم شد
-
25 درصد درآمد نفت عربستان برای کارهای پژوهشی و تبلیغ وهابیت هزینه میشود
-
حمایت مردمی از مبلغین، اعتلای فرهنگ دینی را در بردارد
-
نماز، ویرانگر تمام شبکه های اجتماعی فاسد است
-
رابطه ی اولیا با مدرسه موفقیت تعلیم و تربیت را بیشتر میکند
-
توسعه و عمران شهری با اخلاق قرآنی
-
جمعیت بانوان فرهیخته، در مبارزه با آسیب های اجتماعی ِ حوزه ی بانوان، نقش اساسی دارد
-
بررسی مقاتل معتبر درباره قیام امام حسین(علیه السلام)
-
نحوه عزاداری امام حسین(علیه السلام) در محضر امامان شیعه (علیهم السلام)
-
این همه عزاداری برای چیست؟
-
از عاشورا چه می دانی؟
-
قدرت اشک بر حسین(ع)
- سامانه ثبت نام اعتکاف استان چهارمحال و بختیاری
- بانک اطلاعات فعالان قرآنی چهارمحال...
- موسسه فرهنگی واطلاع رسانی تبیان
- سازمان دارالقرآن الکریم
- سازمان تبلیغات اسلامی
- خبرگزاری بین المللی قرآن
- پورتال جامع پژوهه تبلیغ
- مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی
- سامانه جامع اعزام مبلغ
- بانک اطلاعات تشکل های دینی
- اداره کل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری (نسخه قدیم)
- پایگاه اطلاع رسانی مدایح


رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (یکشنبه) در ابتدای جلسهی درس خارج فقه از درخشش مطلوب ملت ایران در امتحان بزرگ انتخابات و ناکام گذاشتن فرصتطلبی و تبلیغات همهجانبه دشمنان، تشکر کردند.
بسم الله الرّحمن الرّحیم
قبل از اینکه عرایض درسی را شروع کنیم، من به خاطر این امتحان بزرگ و مطلوبی که ملّت ایران در روز جمعه دادند، دو سه جمله عرض بکنم:
اوّلاً حقیقتاً بایستی تشکّر کرد از ملّت بزرگ ایران. شما میدانید که علیه شرکت مردم در انتخابات چه حجمی کار شد؛ در فضای مجازی، در دستگاههای گوناگون، از هر عاملی که توانستند استفاده کردند. حالا نه در این چند روز اخیر؛ از یک ماه پیش، از دو ماه پیش: «اینکه انتخابات نیست، اینکه انتخاب واقعی نیست، اینکه شورای نگهبان چنین کرده» و از این قبیل حرفها. هر چه نزدیکتر شدیم، این حجم بیشتر شد؛ حالا آخری هم این بیماری [جدید] که این هم شد یک بهانهی خوبی. شب پنجشنبه که جمعهاش انتخابات بود، خبر بُروز این ویروس و این بیماری در قم مثلاً داده شد، [دشمن] از سحر پنجشنبه شروع کرد تبلیغات کردن که «مردم نبادا بروید در صف انتخابات بِایستید، در صف رأی دادن بِایستید، آنجا چنین است، چنان است، بیماری هست، مرض هست، ویروس هست»؛ ببینید! یعنی از کمترین فرصتی استفاده کردند و نگذاشتند حتّی چند ساعت هدر برود؛ بلافاصله شروع کردند به گفتن و دائم تأکید کردند.
خب مردم آمدند پای صندوقها؛ شما در تلویزیون دیدید، بیرون هم هرجا رفتید رأی دادید حتماً دیدهاید اجتماع مردم را. با اینکه مردم قم -که خداوند متعال برکاتش را بر این مردم زیاد کند- درمرکز این [بیماری] بودند، اوّل اسم آنها آورده شد، یکی از شلوغترین حوزههای انتخابی در انتخابات، حوزههای قم بود که آنها آمدند. ببینید، این ملّت، ملّتی است که خدای متعال اراده کرده آن را پیروز کند؛ انشاءاللّه. این واقعاً جای تشکّر دارد؛ جای شکر از پروردگار را دارد، چون مقلّبالقلوب خدا است، دلها دست او است؛ از مردم هم حقیقتاً به خاطر این باید تشکّر کرد. این نکتهی اوّل.
دوّم اینکه، ببینید دشمن به کجاها کار دارد؛ فقط مسئلهی اقتصاد نیست، فقط مسئلهی فرهنگ نیست، فقط مسئلهی باورهای انقلابی و دینی نیست، حتّی به انتخاباتش [کار دارد]؛ نمیخواهند این ظاهره و پدیدهی شرکت مردم به نام دین، در پای صندوق رأی و در خدمت انتخاب تثبیت بشود؛ همیشه ضدّ این را تبلیغ کردهاند، همیشه گفتهاند که دین با انتخابات و با آزادی و با دموکراسی و با این چیزها مخالف است؛ حالا [چطور] ببینند که دین مظهر کامل یک مردمسالاری همهجانبه است که بعضی از خارجیها هم اعتراف کردند. ما در طول این ۴۱ سال، ۳۷ یا ۳۸ انتخابات داشتهایم؛ کجای دنیا این همه به مردمسالاری اهتمام میورزند؟ به این هم کار دارند؛ دشمن به همه چیز کار دارد. دشمن را بشناسیم، حواسمان جمع باشد، «مَن نامَ لَم یُنَم عَنه»؛(۱) اگر شما در سنگر، در مقابل دشمن خوابت ببرد، معنایش این نیست که دشمن هم خوابش برده؛ او ممکن است بیدار باشد؛ کما اینکه همین جور هم هست. هزاران نفر را میگذارند برای پیگیری مسائل گوناگون ایران؛ ما بایستی میلیونها نفر آماده باشیم برای اینکه، هم دفاع کنیم، هم ضربه بزنیم؛ ما هم باید متقابلاً به آنها حمله کنیم؛ چه تبلیغاتی و چه انواع و اقسام کارهایی که از دست یک ملّت انقلابی برمیآید.
۱) نهجالبلاغه، نامهی ۶۲؛ «هر که خود به خواب رود، دشمنش به خواب نرفته».